Linda sai eilen Teivon Klinikalta sairaslomaa. Potku aitaan oli aiheuttanut sen verran vakavan vamman oikean takajalan hankositeeseen, että se tarvitsee taukoa ja hoitoa. Linda sai tulehduslääkettä ja turvotusta laskevaa lääkettä. Kuukauden päästä tehdään kontrollitarkastus, jonka jälkeen tehdään tarkempi jatkosuunnitelma hoidon ja kuntoutuksen suhteen. Lindaa tullaan päivittäin liikuttelemaan ja jalkaa säännöllisesti kylmäämään, myös lisäksi ultraushoito on Ypäjällä mahdollista.

Linda on kevään tullen ollut 'orimaisen' innokas. Ja vielä kunnon noustessa on virtaakin ollut liiaksi. Vahinko ei tullut kello kaulassa tälläkään kertaa. Yli-innokkuus nosti loukkaantumisriskiä, oriina Linda olisi varmasti saanut ruunaustuomion. Aina vakavasti otettava hankosidevamma siirtää starttiintuloa loppu vuoteen.

Eläinlääkäri Ertola oli myönteisellä kannalla toipumisen suhteen, kun vamman paikka ja syntytapa kohentavat ennustetta. Vamma on 'keskivakava', mahdollisesti syksyllä starttikunnossa. Ilkka lupasi hoitojen onnistuvan ja antavansa Lindalle kävelylenkkiä joka päivä.